1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Citroën præsenterer fornyelser i Frankfurt
0

Citroën præsenterer fornyelser i Frankfurt

Citroën præsenterer fornyelser i Frankfurt
0
0

Årets biludstilling i Frankfurt løber af stablen fra 12-22. september og her præsenterer Citroën nyt modelprogram, teknologi og sport.Inden for C-linjen hos Citroën er en ny fem-personers C4 Picasso netop blevet introduceret hos de danske forhandlere, og om et par uger lanceres den nye Grand C4 Picasso med plads til op til syv personer.

På Frankfurt Motor Show præsenterer Citroën en ny konceptbil med navnet Cactus, som kommer til at vise mange af de designfeatures, som vil være at finde på fremtidige modeller i C-linjen.

Ved DS-linjen, der nu har rundt over 370.000 solgte biler, er to konceptbiler med på standen i Frankfurt. Det drejer sig om DS3 Cabrio Racing og Wild Rubis .

På standen lægges der også stor vægt på ny motorteknologi, hvor Citroëns BlueHDi-motor lanceres i en udgave med 150 hk på den nye C4 Picasso og Grand C4 Picasso og på DS5 i en udgave med 180 hk.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

På benzinfronten introduceres nye 3-cylindrede motorer, som nu også præsenteres i en turboudgave på Citroën C4.

Ud over videreudvikling af modelprogram og teknologi er Citroën også meget engageret i motorsport. Citroën Racing har vundet verdensmesterskabet i rally hele otte gange og er nu ved at køre på banen i FIA’s verdensmesterskab WTCC (World Touring Car Championship) fra 2014.

Bilen bliver Citroën C-Elysée WTCC, og bag rattet sidder den nidobbelte verdensmester i rally Sébastien Loeb og Yvan Muller, som har vundet verdensmesterskabet i WTCC i 2008, 2010 og 2011.

I november åbner Citroën desuden en eksklusiv DS-butik ganske tæt på Champs Elysées i Paris, hvor butikken på tre etager skal fremstå i eksklusive materialer og signalere fransk luksus med tydelige referencer til den originale DS.

DS World Paris bliver navnet, og indtil videre er der ingen planer om en dansk udgave af samme butik.