1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på Volkswagens up!

Danmarkspremiere på Volkswagens up!

Danmarkspremiere på Volkswagens up!
0
0

De danske Volkswagen forhandlere slår dørene op til Danmarkspremiere på up! i weekenden d.3-4 marts.

Showet løber af staben mellem kl. 11:00 til 16:00, og vi anbefaler dig at møde op i god tid, da der allerede er massiv interesse.
Volkswagen up! koster nemlig kun fra 89.990 kr., og allerede inden den officielle introduktion er der solgt 1.500 eksemplarer!

Volkswagens danske marketingchef Ulrik Drejsig udtaler:

“Det er sjældent set, at man kan skrive slutseddel på så mange nye biler, inden produktet fysisk er i landet. De fleste kunder har slet ikke kørt i bilen, inden de har købt den. Det siger selvfølgelig også meget om, hvilken tillid danskerne har til mærket Volkswagen. Det er den såkaldte Apple-effekt vi har oplevet. At vores produkter er så eftertragtede, at folk gerne venter på at få dem. Det er et ønskescenarie, men skaber jo også en række udfordringer i og med, at vores kunder
må forvente, at der kommer til at være lidt ventetid på den nye up!. Vi gør dog vores bedste for at holde leveringstiden så kort som mulig.”

Tre udstyrsvarianter

Volkswagen up! bliver introduceret i tre udstyrsvarianter:
take up! = fra 89.990 kr.
move up! = fra 97.990 kr.
high up! = fra 117.990 kr.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Motoren er i alle tilfælde en ny trecylindret med enten 60 eller 75 hk som kører mellem 21,3 til 24,4 km/l. I første omgang bliver up! kun introduceret med to-døre, men senere på året bliver den fire-dørs model introduceret.

Fælles for alle udstyrsvarianterne er dog, at der ikke er sløset med sikkerheden, og de er derfor udstyret med city emergency brake systemet, som selv bremser bilen ved hastigheder fra 5 til 30 km/t. up! har selvfølgelig også ESP, ABS, fjernbetjent centrallæs, el-ruder og radio med CD samt aux-indgang som standard.

Vil man gøre Volkswagen up! lidt mere eksklusiv, så bør man tilføje DK-pakken, da man får det helt nyudviklede maps + more som forener funktionerne fra navigationssystemet, kørecomputeren, radioen og bluetooth.

Finansiering fra 995 kr./mdr.

Som et led i introduktionen vil man kunne finansiere sin nye VW up! fra kun 995 kr. om måneden! – Tilbuddet gælder dog kun frem til d.31 marts 2012, og udbetalingen er på 25.000 kr., mens løbetiden er 96 mdr.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Køb to års ekstra garanti

Den værste konkurrent for Volkswagen up! er KIA Picanto, da den har syv års garanti. Volkswagen introducerer en ny ordning som hedder PLUS2DÆKNING, hvor man kan tilkøbe to års ekstra garanti for kun 2.990 kr.(op til 120.000 km). – Så skal man ikke bekymre sig om materiale- eller fabrikationsfejl de første fire år eller op til 120.000 km.

Man kan også købe PLUS2DÆKNING til de andre Volkswagen-modeller:

up! & Polo = 2.990 kr.
Golf, Golf Plus, Golf Variant & Jetta = 3.490 kr.
Golf Cabriolet, The Beetle & Scirocco = 5.990 kr.
Touran, Tiguan, Passat, Passant Variant & Volkswagen CC = 5.990 kr.
Sharan = 8.690 kr.
Touareg = 9.490 kr.