1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Denne Polo yder det samme som en Golf GTI Performance!
1

Denne Polo yder det samme som en Golf GTI Performance!

Denne Polo yder det samme som en Golf GTI Performance!
0
1

En standard Volkswagen Polo kan hurtigt blive en smule kedelig, men tuningsfirmaet ABT Sportsline er klar til at redde dig.

Polo har 40 års jubilæum og meget er sket siden den lille bil blev introduceret. I dag har den mange konkurrenter, og tilbyder teknologier såsom adaptiv fartpilot til en relativt billig pris.

 

Foruden Poloen er billig i drift, har et fint udstyrsniveau og er en sikker bil, så er det ikke ligefrem ydelsen som imponerer. VW Polo har sjove køreegenskaber, men det er de færreste som har råd til GTI-modellen. Den almindelige 1.2 TSI er ikke specielt interessant længere om end det fortsat er en fin motor. ABT har derfor hævet den 1.2 TSI-motors ydelse fra 110 hk og 175 Nm til 140 hk og 220 Nm, hvilket bestemt bør kunne mærkes i den lille bil.

Har man den faceliftede Polo GTI, med 1.8 TSI-motoren og 190 hk er der også mulighed for at tune den. Her bliver ydelsen hævet fra 190 hestekræfter til 230 hestekræfter og 360 Nm. Dette er samme antal heste som Golf GTI Performance, men faktisk 10 newtonmeter mere…

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Vi gad godt prøve en tur…