1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den faceliftede Citroën DS3
0

Her er den faceliftede Citroën DS3

Her er den faceliftede Citroën DS3
0
0

Den første originale model i Citroëns nye DS-subbrand, DS 3, er blevet forsigtigt opdateret med nye lygter, nye motorer og mere teknologi.

Fra juli måned får DS 3 og DS 3 Cabrio nye forlygter, der kombinerer LED og Xenon-teknologi samt nye sekventielle blinklys.

Citroën siger at de nye forlygter tilbyder større synlighed i trafikken og forbedret belysning ved både kort- og langt lys. Ved hjælp af tre LED-moduler og et Xenon-modul sænker forlygterne energianvendelsen med 35 % ved kort lys og 75 % med langt lys. De har en levetid på over 20.000 lystimer – 20 gange længere end regulære glødepærer.

De nye forlygter giver DS 3 et mere high-tech look med individuelle elementer der er stylet til at ligne diamanter. LED-kørelyset befinder sig fortsat i kofangere mens LED-baglygterne med 3D effekt fuldender det moderne look. Den faceliftede DS 3 får også ny perlemorshvid lak og nye 17-tommers alufælge.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

I kabinen er der nu mulighed for instrumentbræt med laser-indgravering og motorprogrammet er opfrisket med nye Euro6-venlige diesel og benzinmotorer. De nye motorer hedder BlueHDi 120 og 100 der præsterer brændstoføkonomiske tal op til 33 km/l. Motorerne er de mest effektive i segmentet, siger Citroën.

DS 3 er fortsat tilgængelig i ’Racing’ form samt med 155 benzinheste i THP 155. Nyt er tilføjelsen af det selvskiftende manuelle gear ETG med mindste benzinmotor med 82 hestekræfter.

DS 3 og DS3 Cabrio er også de første modeller til at få PSA-gruppens nye ’Active City Brake’-teknologi, der skal forebygge kollisioner ved lav hastighed.

tags: