1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den: Ford Shelby GT350R Mustang
0

Her er den: Ford Shelby GT350R Mustang

Her er den: Ford Shelby GT350R Mustang
0
0

Ford Shelby GT350R Mustang er en vildbasse, en rigtig vildbasse!

Man finder næppe en Mustang som egner sig mere til banekørsel end denne. Historien om GT365 navnet går helt tilbage til 1965, hvor Ford og Carroll Shelby lavede en racer-udgave af Mustang kaldet GT350 Competition Model.

2015-udgaven af muskelbilen byder på flere optimeringer, der vil gøre den endnu bedre at køre! Foruden den er blevet lettere end den almindelige nye Mustang, så er den også blevet mere aerodynamik og chassiet har ligeledes undergået en forandring.

Fords kraftigste V8’er!

Motoren er en ny 5.2 liters V8 med over 500 hestekræfter og 542 Nm! Det skal siges motoren ikke gør brug af turbo eller kompressor, og således er det Fords kraftigste V8 naturligt aspirerede produktionsmotor til dato!

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Foruden motoren er der bl.a. også en specielt optimeret sportsaffjedring, ligesom den er blevet lavere for at give bedre aerodynamik og en mere sportslig køreoplevelse.

Ikke kun performance. Ford tilbyder også dobbeltzone klimaanlæg, 8” touchskærm med navigation, et stort musikanlæg og diverse andre lækkerier. Dog leveres den fra standard uden aircondition eller bagsæde, hvilket er med til at spare 130 kg ift. den almindelige GT350.

Shelby GT350R vil kun blive solgt i USA og Canada, og vil kun blive produceret i et begrænset antal. Den er en af de i alt 12 Ford performancemodeller, som vil blive præsenteret inden 2020.