1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Porsche Macan
0

Her er den nye Porsche Macan

Her er den nye Porsche Macan
0
0

De første billeder af en umiddelbart produktionsklar Porsche Macan er blevet lækket online før bilens officielle præmiere på Los Angeles Motor Show, næste måned.

Billederne formodes at stamme fra et tysk magasin, der foretog en komparativ test mellem den nye Macan SUV og Audi Q5. Audi har været kraftigt involveret i udviklingen af Macan og den nye Q5 vil anvende samme arkitektur.Vi har allerede set en god del af den endelige Macan, både i nylige spionfotos og fra Porsche selv.

De lækkede billeder nøjagtig hvor tæt på 911 Porsche har holdt designsproget i tilfældet med Macan. Den endelige form ligger sig tættere på en bil i Range Rover Evoque-størrelsen end en SUV i fuld størrelse. Macan vil konkurrere mod den mindste Range Rover samt BMW X3. Porsches mindste SUV vil få kræfterne leveret af en række V6-motorer, med en indstigningspris på under en million kroner. I toppen af modelprogrammet finder man Turbo-udgaven, der får kræfter fra en 3.6-liters V6 benziner med direkte indsprøjtning og turbo. Ydelsen lyder på 395 hestekræfter og 527Nm. I modsatte ende finder man to forskellige firecylindrede motorer og det er første gang siden Porsche 968 forlod markedet i 1995. På benzinsiden er der tale om en 220-hestes 2.0-liters motor der burde sikre en 0-100 km/t tid på 7.5 sekunder og en topfart på 230 km/t. Den basale dieseldrevne Macan vil yde 190 heste fra en 2.0-liters enhed.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Andre motorer i Macan forventes at blive en 295-hestes 3.6-liters V6 i ‘S’-udgaven og en 250 hestes 3.0-liters V6 i diesel udgaven af ‘S’. Endvidere forventes en hybridudgaven i 2015.