1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jeep genintroduceres i Danmark
0

Jeep genintroduceres i Danmark

Jeep genintroduceres i Danmark
0
0

Tilbage i april 2013 havde Fiat 59 % af aktierne i Chrysler, men ved årsskiftet besluttede de sig for at købe de resterende 41 % for omkring 20 milliarder kroner…

Fiat startede opkøbet tilbage i 2009, da Chrysler var gået konkurs, og havde brug for en markant pengeindsprøjtning. Siden da har Chrysler haft succes, og Fiats C-Evo modular-platform vi kender fra Alfa Romeo Giulietta, har i en modificeret udgave lagt grund for både Dodge Dart og den nye Jeep Cherokee.

Opkøbet betyder Fiat er blevet mere aggressive med markedsføringen af Chrysler og dermed undermærker såsom Jeep i nye lande, hvorfor det ikoniske bilmærke Jeep genintroduceres i Danmark.

Modeludvalget vil bestå af den store Grand Cherokee til en fra pris på næsten 1.1 millioner kroner. For denne sum får man en 250 hestes 3.0 liters V6-motor, firehjulstræk og den 8-trins ZF-automatgearkasse. Priserne for Van-modellen starter ved ca. 555.000 kr. + moms.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Den specielle Wrangler vil også være at finde i udstillingslokalerne, og dette er med den 200 hestes 2.8 liters dieselmotor, som er tilkoblet en femtrins automatgearkasse. Prisen er 750.000 kr. på hvide plader, men husk også at sætte penge af til brændstof, da den ved blandet kørsel er angivet til blot 11,4 km/l.

Jeep vil blive forhandlet hos to forhandlere, henholdsvis Hersild & Heggov i Nærum, samt hos ATbiler A/S i Fredericia. I 2. Kvartal 2014 følger den helt nye Jeep Cherokee i udstillingslokalerne.