1. Home
  2. Bilnyheder
  3. SEAT Leon ST Cupra med 350 hestekræfter
0

SEAT Leon ST Cupra med 350 hestekræfter

SEAT Leon ST Cupra med 350 hestekræfter
0
0

SEAT Leon Cupra ST er den hurtigste stationcar på Nürburgring, hvilket er ret godt gået taget både bilens antal hestekræfter og pris i betragtning. Nu har tuningsfirmaet JE Design dog givet den hurtige stationcar-GTI ”lidt” ekstra hypper, så omgangstiden på ringen kan blive endnu hurtigere.

Artiklen fortsætter under galleriet

Helt præcist er den 2.0 liters turbomotor boostet til 350 hk og 440 Nm, hvilket er ret meget fra den 2-liters motor. En A45 AMG har til sammenligning 376 hk (den ikke faceliftede model havde 360 hk). Og ja, den tunede Leon ST Cupra spiser både VW Golf R og Audi S3’ere til morgenmand, frokost og aftensmad. Topfarten er 280 km/t.

Designet skal passe

JE Design gør sig som navnet antyder mest med bodykits o.l.. Derfor har den tunede Leon Cupra også fået sig en ordentlig omgang. Dette inkluderer spoilere, carbon-skirts, en anden diffuser og andre detaljer. Desuden er den sænket 20mm.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Nårh ja, udstødningssystemet er også udskiftet, men spiller stadig sammen med SEAT drive profiles (normal, sport og Cupra). Vælger man Cupra-mode åbnes der helt op for udstødningen, og man kan nyde lyden fra motoren gennem de fire udstødningsrør, som har en diameter på 80 mm… Værsgo siger vi bare.