1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Spar op til 48.500 på Skoda Giro d’Italia kampagnemodeller
0

Spar op til 48.500 på Skoda Giro d’Italia kampagnemodeller

Spar op til 48.500 på Skoda Giro d’Italia kampagnemodeller
0
0

Skoda er sponsor for Giro d’Italia som starter i Herning og Horsens den første weekend i maj.

Det har Skoda derfor valgt at fejre med tilbud på både Fabia, Octavia og Yeti, hvor man kan spare op til 48.500 kroner på kampagnemodellerne som allerede er at finde hos forhandlerne nu.

Kampagnemodellen af Fabia har udstyr som Elegance-varianten men koster kun det samme som Ambition. Man sparer nemlig 38.000 kr. og man får bl.a. klimaanlæg, armlæn mellem forsæderne med opbevaringsrum, fire ekstra højtalere, MaxiDot informationsdisplay, el-ruder bag, 16” alufælge, højtryksspulere på forlygter, tågeforlygter med drejelys, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, højdejusterbart passagersæde, læder på multifunktionsrat med styring af radio, lædergearknop og læderhåndbremsegreb.

Man kan købe Skoda Fabia Giro d’Italia kampagnemodellen med den 1.2 TSI og 1.6 TDI fra 159.000 kr. med benzinmotoren på 70 heste.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Octavia Giro d’Italia

Man kan købe Octavia kampagnemodellen i Combi(stationcar) med den 1.4 TSI GreenTec og 1.6 TDI motor. Kampagnemodellen bygger igen på Ambition udstyrsniveauet men giver for hele 34.000 kroner i ekstraudstyr!
Det inkluderer bl.a. man får både klimaanlæg med 2 zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, jumboks/armlæn med opbevaringsrum mellem forsæder, parkeringssensor for og bag, 16” alufælge og tagrælling. Prisen på Skoda Octavia Giro d’Italia starter ved 264.000 kr. med den 1.4 TSI GreenTec benzinmotor

Spar op til 48.500 kr. på Yeti!

Skoda Yeti Giro d’Italia bygger på Active udstyrsniveauet, og med den 1.2 TSI motor er prisen 239.000 kroner. Prisen inkluderer dog også både Active Plus pakken og designpakken Reef.
Det betyder man får klimaanlæg med to zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, fartpilot, el-ruder bag, tågeforlygter med drejelys samt fire ekstra højtalere.
Designpakken inkluderer 17” alufælge, tagrælling med alu-midterstykker samt mørktonede ruder bag.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Alt dette udstyr giver en samlet besparelse på 48.5000 kroner!

Ønsker man ekstra tryghed kan man købe en udvidede tryghedsaftale på alle Giro modellerne.

Ved alle forhandlerne bliver der trukket lod om en Trek racercykel til en værdi omkring 7.000 kroner.