1. Home
  2. Baggrund
  3. Top Gear i krise: Jeremy Clarkson suspenderet af BBC
42

Top Gear i krise: Jeremy Clarkson suspenderet af BBC

Top Gear i krise: Jeremy Clarkson suspenderet af BBC
0
42

Den populære tv-vært Jeremy Clarkson er angiveligt blevet suspenderet efter et skænderi med en producer, og showet vil ikke blive sendt på søndag. Det skriver internetmediet Car Throttle.

Hvis du havde håbet, at du kunne nyde den kommende søndag i sofaen med en omgang Formel 1, lidt fodbold og et nyt afsnit af Top Gear, må du tilsyneladende finde på et alternativ til sidstnævnte. Den karismatiske vært Jeremy Clarkson er nemlig blevet suspenderet af BBC under en verserende undersøgelse  efter et skænderi med en producer på showet. Ifølge Car Throttle er ingen andre blevet suspenderet i den forbindelse.

Ifølge netmediet bekræfter BBC, at søndagens program ikke bliver afviklet som planlagt, men derudover har produktionsselskabet ikke nogen kommentarer til sagen.

Dette er den seneste i en lang række af kontroverser med Top Gear-værten, men det er første gang, han er blevet suspenderet for sine handlinger. Tilbage i maj sidste år blev Clarkson anklaget for at mumle “n- ordet” under en pause af showet. Trods opfordringer om at fyre ham, slap han afsted med en advarsel, da han gik ud og undskyldte offentligt.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Den måske mest berygtede hændelse fandt sted i Argentina i oktober, hvor tv-holdet blev angrebet om natten, fordi de angiveligt havde udstyret bilerne med nummerplader, der hånede Falklandskrigen.

Der er ikke sluppet yderligere detaljer ud om den verserende sag, men på Bilsektionen følger vi naturligvis op på sagen.