1. Home
  2. Bilmærker
  3. Volkswagen
  4. Volkswagen e-Golfs batterier optimeres til længere rækkevidde
0

Volkswagen e-Golfs batterier optimeres til længere rækkevidde

Volkswagen e-Golfs batterier optimeres til længere rækkevidde
0
0

Volkswagen lancerede i slutningen af år 2014 en elektrisk model Golf, for de ville have en spiller med på markedet, der så ud til at være toppen af poppen.

Nu bliver den opdateret. Ikke nødvendigvis i form af visuelle ændringer, for det er ikke med hensyn til designet, man har set sig utilfreds med e-Golf. Det er derimod de små batterier på 28 ampere i timen, der forventes opgraderet med op mod 30%.

På nuværende tidspunkt har den en estimeret rækkevidde på mellem 130-190 km på en opladning, men som vi tidligere har skrevet, må beregningerne hertil være foretaget ved 20 graders varme i Spanien. Vi testede nemlig Volkswagen e-Golf i marts sidste år mod tre andre elbiler, og Golfen måtte se sig slået af alle: vi opnåede en rækkevidde på maksimalt 100 km og altså langt fra de lovede maksimalt 190 km.

Læs også:  Volkswagen ID.X Performance: Fremtidens elektriske sportslimousine

Læs vores test af Volkswagen e-Golf og konkurrenterne her

Så selvom kørekomforten var i top og prisen ligeså, trænger e-Golfens batterier til en opgradering. Og den kommer nu. Med de estimerede 30% kommer den til at ligge på omkring 38 ampere i timen, og man kan derfor håbe, at Golfens rækkevidde kommer nærmere de 200 km på en opladning.

Volkmar Tanneberger udtaler til Autoblog.com, at der ikke bliver impliceret flere batterier i Volkswagen e-Golf for at opnå den større effekt. Til gengæld justeres selve battericellerne til at yde mere.

Hvornår opgraderingen rammer vides endnu ikke, men forventes at ske hurtigst muligt.