1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyota er det mest fejlfrie bilmærke
0

Toyota er det mest fejlfrie bilmærke

Toyota er det mest fejlfrie bilmærke
0
0

I den netop offentliggjort TÜV-undersøgelse som den tyske synsvirksomhed ”Technische Überwachungs Verein” har gennemført dominerer Toyota.

Toyota er kendt for sine ofte fejlfrie biler, og i den netop offentliggjort undersøgelse indtager 20 placeringer i top 10 fordelt på fem kategorier. Dermed er Toyota den klare vinder af undersøgelsen, hvilket underbygger deres førerposition, som Toyota har brystet sig af flere år i træk.

Undersøgelsen omfatter i år 8,1 millioner biler, som har været igennem de tyske synshaller fra juli 2011 til juni 2012. Toyota Prius hybridbilen udmærker sig specielt ved at være den mest fejlfrie blandt de 4-5 år gamle biler.

Pressechef hos Toyota Danmark, Anders Tyrstrup, udtaler om resultatet:

”Det glæder os meget, at Toyotas mangeårige fokus på høj kvalitet gang på gang slår så markant igennem i en af verdens mest omfattende og anerkendte undersøgelser af brugte biler. Det viser med al tydelighed, at man som Toyota-ejer kan føle sig helt tryg ved sin bil,”

Både Avensis, Yaris, RAV4, IQ og Corolla indtager også førstepladser som mest fejlfrie biler i deres årgang inden for forskellige årgange.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil