1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Bilerne på Goodwood Festival of Speed
0

Bilerne på Goodwood Festival of Speed

Bilerne på Goodwood Festival of Speed
0
0

I weekenden afholdes det traditionsrige Goodwood Festival of Speed, og bilproducenterne benytter lejligheden til at præsentere nye modeller.

Her kan du få et overblik over, hvad de enkelte bilmærker præsenterer på festivalen, hvis du skulle være så heldig at være en af de 150.000 tilskuere, som kommer forbi Goodwood.

AUDIs Alan McNish kommer forbi i Audi R18 E-TRON Quattro – og ja, det er DEN, som vandt Le Mans i år med Tom K som hovedrolleindehaver.  Desuden har de S3, SQ5 TDi, RS4 Avant, RS5 Cabriolet, RS6 Avant, RS7 Sportback og R8 V10.

ASTON MARTIN bidrager med deres konceptbil CC100 og V12 Vantage S.

BENTLEY præsenterer GT3-racerudgaven af den almindelige Continental. Bemærkelsesværdigt er det, at raceren er 1000 kilo lettere end gadebilen.

BMW medbringer en M1 Procar, M6 Gran Coupe og Pininfarina Gran Lusso. Som en bonus har de også en Brabham BT52 F1-racer med.

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model

CATERHAM introducerer, som tidligere nævnt her på siden, deres nye hardcore R620.

CITROËN er klar med DS3 Cabrio Racing

FERRARI er selvfølgelig på stedet med en hel række af modeller – blandt andet F12, 458 Spider, og FF. Med sig har de også Elton Johns one-off ‘SP12 EC’, som er en moderne fortolkning af den klassiske Ferrari 512BB baseret på en 458 Italia.

JAGUAR præsenterer en Le Mans-inspireret udgave af F-typen med en 542 hestes V8 fra XKR-S. Samme motor vil også gå igen i den XFR-S, som de også præsenterer på festivalen. Desuden vil de også have en XJ og en XKRS-GT med på stedet.

LAND ROVER vil vise deres nye Range Rover Sport.

LOTUS satser på solskin, da de benytter Goodwood til at vise verden Exige Roadster S.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

MCLAREN stiller op i stor stil med både F1-racere, Can Am-racere og McLaren F1. F1-kørerne Jenson Button og Sergio Perez vil samtidig vride hestene ud af 12C Spider og P1 hybrid-superbilen.

MERCEDES-ejere får særadgang til Mercedes-området, hvis blot man viser sine Merc-nøgler frem. Her kan man kaste blikket på den nye A45 AMG, S-klassen og SLS Black Series.

PEUGEOTs kraftigste gadebil til dato, RCZ R, bliver franskmændenes hovedattraktion til Goodwood.

PORSCHE hædrer 50-års fødselsdagen for 911-modellen ved at hive klassiske eksemplarer af alle 7 generationer med, samtidig med at 911 GT3 får sin debut på stedet.

RENAULT medbringer en hel række af F1-biler helt tilbage fra slut-70’erne. På konceptsiden er det TwinRun og Twizy Renaultsport F1, der skal lokke publikum til.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

ROLLS-ROYCE viser deres 624-hestes coupe, Wraith, frem på standen.

SEATs nye racerfamilie bestående af Leon Cup og Ibiza Cup er at finde på Goodwood.

SKODAs nye sportslige flagskib, Octavia vRS, skal nok lokke farthungrende familiefædre forbi.

VW har utvivlsomt den mest brændstoføkonomiske bil med i form af XL1 Streamliner. På racerfronten har tyskerne fundet plads til Polo WRC og Golf VII GTi.