1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel Adam i ny crossoverudgave
0

Opel Adam i ny crossoverudgave

Opel Adam i ny crossoverudgave
0
0

Produktionsudgaven af Opel Adam Rocks vil få premiere på Geneve Motor Show næste måned. Den offroad-agtige Adam variant vil være den første Opel med den helt nye 1.0-liters trecylindrede motor.

Adam Rocks følger i kølvandet på konceptbilen af samme navn, der blev fremvist på Geneve Motor Show i 2013. Den anvender revideret og kalibrerede støddæmpere, fjedre og ny geometri bag. Bilen befinder sig 15mm højere på vejen end de regulære Adam modeller.

For første gang tilbydes et elektrisk, foldbart stoftag i fuld længde i Adam programmet. Taget er i tre lag og er konstrueret af neopren sammensat mellem lærred og folder sig ned i C-stolpen på fem sekunder. Adam siger selv, at stivheden i karosseriet ikke har taget skade og at Adams bagagerumsplads er bevaret.

Grafit-farvede elementer giver Adam et råt udtryk og bredere skærme giver potentielle købere et valg mellem 17- eller 18-tommers alufælge. Adam Rocks får sølv stødplader, ny udstødning samt en række nye farver til karossen og tag.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

To forskellige interiørtemaer er tilgængelige til Adam Rocks. En er taget direkte fra Rocks-konceptet med peanut-farvede dørpaneler, rat og gearstang samt håndbremse. Den anden er mørkebrun med blå syninger.

Tre motorer vil blive tilbudt i fem forskellige udgaver. Den helt nye 1.0-liters, trecylindrede Ecotec motor fås med 90 eller 115 heste

Begge præsterer 165Nm. Resten af motorprogrammet udgøres af en 70-hestes 1.2-liters motor eller en 1.4 med ydelse på 88 eller 100  heste.

Adam Rocks bibeholder muligheden for Apple- og Android-smartphone forbindelse. Intelilink-systemet, giver en syvtommers trykfølsom skærm hvorpå der kan downloades apps.

Priserne vil blive offentliggjort tæt på bilens lancering denne sommer.