1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Attraktive priser på privatleasing af Mazda6
0

Attraktive priser på privatleasing af Mazda6

Attraktive priser på privatleasing af Mazda6
0
0

Mazda er nu også klar med en prisbasker på privatleasing af Mazda6 stationcar.

Leasingaftalen forløber enten 36 eller 48 mdr. med op til 15.000 km eller 25.000 km om året. Motoren er Mazdas anerkendte 2.2 liters dieselmotor med 129 hk og et drejningsmoment på 340 Nm v. 1.800 omdr./min. – Ved blandet kørsel kan den køre op til 19,6 km/l.

Modellen er en specielt godt udstyret Sport-model, som ikke har været markedsført i Danmark før. Den har bl.a. Xenon-forlygter med automatisk kurvelys, BOSE-stereoanlæg med Bluetooth, 18’’ letmetalfælge, sportssæder med dellæder, nøgleløst låse- og startsystem, Rear Vehicle Monitoring system og meget andet!

Hvis man betaler yderligere 200 kr. om måneden får man bl.a. et integreret navigationssystem med touch screen og lædersæder med elektrisk indstilling foran.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Priserne starter fra 3.650 kr. om måneden med en løbetid på 48 måneder og 15.000 km om året. – Førstegangsbetalingen er 17.500 kr.

Se priserne forneden i skemaet:

Privatleasingtilbuddet er lavet i samarbejde mellem Mazda Credit og Easyfleet, som har udarbejdet en leasingkontrakt mellem FDM og Finans og Leasing. Det betyder bl.a. at service samt vedligeholdelse er med i hele leasingperioden, og der er en indbygget sikring, der betyder man kan levere bilen tilbage med kort varsel i tilfælde af arbejdsløshed eller alvorlig sygdom.

tags: