1. Home
  2. Biltest
  3. Test: BMW 325i Coupé E92
0

Test: BMW 325i Coupé E92

Test: BMW 325i Coupé E92
0
0

Siger man nej når ens nabo spørg, om man vil køre hans BMW 3 Coupe E92 med en 3 liters række seks-motor? Nej, det gør man selvfølgelig ikke, og selvom det ikke var en testkørsel, har jeg over flere dage kunnet vurdere bilen, så jeg vil alligevel gerne fortælle lidt om den.

Selve designet er ekstremt lækkert og tidløst både indvendigt og udvendigt.

På en måde er det meget moderne, samtidig med at man godt kan se, at de har hentet inspiration fra nogle af de ældre versioner.

Det at sætte sig ind i den  var en lækker følelse, og selvom der var langt ned, så sad man behageligt. Jeg vil ikke sige at der var højt til loftet, men der var fint med plads til at rykke sædet længere tilbage, men ikke så meget mere plads i højden.

Den var selvfølgelig udstyret med automatgear, som kunne sættes i både almindelig og sports-mode. Personligt synes jeg at sport var langt det sjoveste, da man på den måde bedre fik prøvet bilens kræfter, selvom den kunne have ydet meget mere.

Selve bilens vejgreb var også fantastisk, og den var nem at styrer.

Accelerationen fra 0-100 km/t sker på 7,1 sek, og topfart er på 243 km/t.

Bilens benzinforbrug er ikke til at prale af, da den ikke ifølge ejeren kan køre mere end 9-11 km på literen.

Den model jeg fik kørt koster ca. 730.000 kr. plus det ekstraudstyr der var i.

Vil jeg anbefale den?

Som skrevet først i artiklen så var det ikke flere timer jeg havde i bilen, så jeg fik ikke kigget på det hele, men de par timer som jeg fik tilbragt i bilen var bestemt positive! Om bilen er 730.000 kr. værd vil jeg mene, men det kommer helt an på, hvordan man har det med at køre. Vil man nyde det, så er BMW 3 Coupe E92 et godt bud!