1. Home
  2. Baggrund
  3. Parkeringspladserne er fyldt med spøgelser!
0

Parkeringspladserne er fyldt med spøgelser!

Parkeringspladserne er fyldt med spøgelser!
0
0

Hvis man skal tro statistikken iflg. en ny undersøgelse fra Codan Forsikring, så er der spøgelser på de danske parkeringspladser…

Det er de færreste som efter eget udsagn har lavet en parkeringsbule og ikke efterladt besked. Faktisk svarer kun 7 % de har gjort det, mens hele 42 % fortæller de har oplevet parkeringsskader på deres bil, hvor ingen har efterladt kontaktinformationer. Hver femte dansker har endda oplevet det flere gange!

Privatkundedirektør hos Codan, Marianne Dahl Steensen, udtaler:

”Noget kunne pudsigt nok tyde på, at der kører en del ’spøgelser’ rundt på de danske parkeringspladser. Vores undersøgelse viser i al fald, at over 40% af danskerne har oplevet at få en parkeringsskade uden at synderen har givet sig til kende, men stort set ingen af os har forårsaget den skade. Så regnskabet passer ikke helt,”

Mange tusinde biler sendes hvert år til reparation pga. ridser, skrammer eller buler påført, mens bilen har holdt parkeret.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Codans undersøgelse viser hele 82 % er usikre på, hvordan forsikringen dækker, hvis deres parkerede bil bliver påkørt. Faktisk dækker en kaskoforsikring typisk ikke parkeringsbuler, men man kan flere steder købe dækningen.