1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Dronningens Bentley i særudgave
0

Dronningens Bentley i særudgave

Dronningens Bentley i særudgave
0
0

Bentley har afsløret en særudgave af den Birkin Mulsanne. Navngivet efter Sir Henry ’Tiger Tim Berkin og bilen er skabt med Berkins egne særlige interesser i tankerne.

Birkin Mulsanne har unikke 21-tommers fælge, særlige ’Flying B’ logoer i nakkestøtterne og kan fås i en af tre karrosserifarver. Med kun 22 biler er der tale om en særdeles eksklusiv sag og majoriteten af bilerne vil finde ny hjem i Europa.

I et forsøg på at tilføre Berkins frygtløse kærlighed for hastighed i Mulsanne, er der tilføjet en ’Sport’ knap der udelukkende er tilgængelig i Berkin-udgaverne. Aktivering af knappen skulle efter sigende give en mere fokuseret og involverende køreoplevelse. Sammenkoblet med den samme 500-heste V8 i den normale Mulsanne er luksussedanen en af de hurtigste Bentley’er der nogensinde er fremstillet.

Læs også:  Hvad er et partikelfilter?

Passagererne kan nyde underholdning fra den dobbelte LCD-passagerskærm, integreret WiFi trådløst internet, et premium Naim lydanlæg og selv et par iPads der er integreret i picnic-bordende. Endvidere er kuffertsættet særligt skræddersyet for at matche hver individuel bil. Det er svært at forestille sig en bedre Britisk langtursbil.