1. Home
  2. Baggrund
  3. Her er Kevin Magnussens nye firmabil
0

Her er Kevin Magnussens nye firmabil

Her er Kevin Magnussens nye firmabil
0
0

McLaren har afsløret bilen som Kevin Magnussen vil køre i 2014, den Mercedes-drevne MP4-29.

Det engelsk-baserede team håber at den smukke bil, som de beskriver som ’et fornuftigt og kalkuleret svar på de nye regler’, vil få dem tilbage på podiet efter en skuffende 2013-sæson hvor det ikke lykkedes McLaren at score en podieplads. Det er ikke sket siden 1980.

”Vi har aldrig oplevet en så væsentlig regelændring før; at reagere på dem og styre udviklingsarbejdet har været ekstremt hårdt arbejde”, sagde McLarens direktør Jonathan Neale om arbejdet med at udvikle bilen.

”Vi har været relativ pragmatiske i vores tilgang. Vi er bekendt med behovet for pålidelighed og vi har prioriteret det over ydelse. Vores vintertests kommer ikke til at dreje sig om omgangstider, men at vi kan sikre os at bilen vil være pålidelig sæsonen igennem.”

Neale forestiller sig at succesen i 2014 vil være afhængig af muligheden for holdet at reagere på de nye udfordringer der vil opstå i løbet af sæsonen.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

2014 sæsonen vil se McLaren med en verdensmester i Jenson Button og en komplet nybegynder, et fænomen der ikke er set siden Lewis Hamilton og Fernando Alsono delte hold i 2007. Neale håber at holdet vil få et godt udbytte af kombinationen af Buttons erfaring og Kevin Magnussens drive.

Kevin Magnussen vil få hans første mulighed for at komme bag rattet af MP4-29 i næste uges test i Jerez. Sportsdirektør Sam Michael sagde at det var essentielt at den nye bil viste sig pålidelig under de spanske tests: 

”Det vil være kritisk i før-sæson test at give kørerne og ingeniørerne viden om bilens opførsel men også at få gennemprøvet bilens pålidelighed og karakterstik, således at ingeniørerne har noget at arbejde med gennem sæsonen.”

McLaren har ikke afsløret hvor meget den nye Mercedes V6 med turbo yder, men bilerne forventes at være langsommere end de foregående V8-motoriserede racere.