1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Endnu en sindssyg VW Golf R!
0

Endnu en sindssyg VW Golf R!

Endnu en sindssyg VW Golf R!
0
0

Der er næppe nogen anden bil i klassen, som får samme opmærksomhed fra tuningsproducenterne. Ja, vi taler selvfølgelig om Volkswagen Golf.

Men faktisk gør det ikke noget, for det er altid interesse opdateringer, da der plejer at være rigeligt med hestekræfter. Masser af hypper under motorhjelmen er der også her, da tuningsfirmaet O.CT Tuning har købt en Golf R med 300 hestekræfter og gjort den endnu hurtigere.

VW-Golf-4

Den 2-liters turbomotor med 300 hk og 380 Nm plejer at være rigeligt, men hvad med 450 hk og 550 Nm i stedet? Det er lidt af en mundfuld for den ”lille” motor, så hvis man er i tvivl om den kan holde til det, så tilbydes der også en mindre potent 370 hestes med 460 Nm.

Læs også:  Volkswagen ID.X Performance: Fremtidens elektriske sportslimousine

Golf R har selvfølgelig firehjulstræk, så mon ikke den kan smide alle kræfterne i jorden, eller bliver det bare til hjulspind nu? O.CT Tuning har ikke offentliggjort nogen ny topfart eller accelerationstid fra 0-100 km/t, men fra standard er Golf R forbi 100 km/t på blot 4,9 sekunder, så med 150 hk mere skulle man næppe savne fart.