1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nissan GT-R Nismo hurtigst til 100 km/t
0

Nissan GT-R Nismo hurtigst til 100 km/t

Nissan GT-R Nismo hurtigst til 100 km/t
0
0

Når Nissan præsenterer Nissan GT-R Nismo på Tokyo Motor Show i november, introducerer de den hurtigste bil til 100 km/t nogensinde.

Ifølge rygter fra Goodwood Festival of Speed kan den Nismo-tunede GT-R accellere fra stilstand til 100 km/t på 2 sekunder rent.

Det betyder med andre ord, at Nismo GT-R bliver hurtigere end hyperbilen Bugatti Veyron SuperSport og letvægtsraketten Ariel Atom V8.

Nismo, der er Nissans eget tuner-afdeling, opnår den hurtigere accelleration ved at øge kræfterne fra bilens twin-turbo V6.

Oven i det bliver GT-R strippet for overflødig vægt.

Nismo får i udviklingen af bilen hjælp fra Williams, der blandt andet er kendt for sit F1-team. Nismo fik også hjælp fra Williams, da de udviklede Nissan Juke Nismo.

En ingeniør fra Williams fortæller, at det ikke var svært at gøre GT-R hurtigere:

“Du vil blive overrasket over, hvor meget plads der er til forbedring – selv med en bil som GT-R. Selvom man kunne fristes til at tro, at bilen er tunet maksimalt, er der faktisk plads til at lave store forbedringer.”

Som det er med Nismo-biler vil der formentlig også blive ændret på udseendet i forhold til den normale GT-R, hvilket inkluderer en hel del kulfiber og karakteristiske røde detaljer på bilens indre og ydre.