1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Insignia er klassens mest økonomiske
0

Ny Insignia er klassens mest økonomiske

Ny Insignia er klassens mest økonomiske
0
0

Siden introduktionen af Insignia i 2008 er der solgt 9.000 eksemplarer i Danmark og 600.000 på verdensplan! Bilen har haft stor betydning for Opel, men på det seneste trængt til en opdatering, hvilket den nu har fået.

Udvendigt har Insignia fået en ny front og hækparti med LED-lygter, mens undervognen ligeledes er opdateret med henblik på både højere komfort og mere dynamiske køreegenskaber. Dette er gjort ved udskiftning af støddæmpere, krængningsstabilisator og styretøj.
Inde i kabinen er ændringerne mere markante, da instrumenteringen nu præges af farveskærme og et nyt navigationssystem. 8” skærmen med navigation bliver standardudstyr på alle biler til erhvervsleasing ligesom bluetooth, opvarmeligt læderrat, klimaanlæg og fartpilot.

Motorprogrammet har fået tilføjet to nye turbodieselmotorer på hhv. 120 og 140 hk. Begge har klassens laveste forbrug med op til 27 km/l ved blandet kørsel. Den billigste variant er dog den 140 hestes 1,4 liters turbo benzinmotor, hvor priserne starter ved 300.000 kr.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

Opel satser dog på Insignia som leasingbil, og beskatningsværdien starter ved 255.990 kr. Skal motoren køre på diesel beskattes man fra 275.990 kr. med 120 økonomiske heste under motorhjelmen.

Den opfriskede Insignia har Danmarkspremiere d. 26.-27. oktober, hvor de danske Opel-forhandlere holder åbent hus.

Snart med større frihøjde

I 2014 følger Opel op med en ny variant af Insignia kaldet ”Country Tourer”. Prisen er endnu ikke helt fastlagt, men kommer til at ligge omkring 580.000 kr. for 163 dieselheste, firehjulstræk, automatgear og et omfattende udstyrsniveau.

Husk at downloade Bilsektionen Magasinet d.8 oktober, hvor vi tester den opdaterede Insignia.