1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Smart ForTwo Cabriolet offentliggøres til september
1

Ny Smart ForTwo Cabriolet offentliggøres til september

Ny Smart ForTwo Cabriolet offentliggøres til september
0
1

På den internationale biludstilling i Frankfurt til september offentliggøres den nye Smart ForTwo Cabriolet. Vi ser den på det danske marked i begyndelsen af 2016.

Den er baseret på den nyeste ForTwo, som er skabt i samarbejde med Renault, og cabriolet-versionen er som vi kender den fra tidligere generationer. Taget kan nemlig køres eller ”slides” tilbage, så meget man nu end ønsker det,og vil man gå helt topløs, kan taget foldes sammen. Således ligger det blot oven på bagklappen, alt imens man så manuelt bliver nødt til at fjerne tagbøjlerne og ligge dem i bagagerummet.

Kalechen er tilgængelig i tre forskellige farver, og det er ”blue denim”, rød og sort. Den kan føres helt tilbage på intet mindre end 12 sekunder, og det er selvom man triller med et par km/t. Tilmed kan det føres tilbage på nøglen til bilen, hvis man står uden for bilen.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

Ellers er det egentlig blot en Smart ForTwo med et motorudvalg bestående af to tre-cylindrede motorer: en 1.0-liters og 0.9-liters med helt op til 90 hestekræfter.

tags: