1. Home
  2. Artikler
  3. Seks nye elektriske modeller fra Mercedes-Benz på vej

Seks nye elektriske modeller fra Mercedes-Benz på vej

Seks nye elektriske modeller fra Mercedes-Benz på vej
0
0

Kampen om “grønne” biler er i fuld gang og 2021 bliver året hvor der massivt vil blive investeret i at markedsføre disse biler til os købere – her er 6 nye Mercedes el-biler du kan overveje.

Den fuldelektriske søsterbil til S-Klassen hedder EQS og er baseret på en helt nydesignet platform, som også kommer til at danne udgangspunktet i flere elektriske modeller fra Mercedes-Benz. EQS ventes at lande allerede i 2021.

Læs også tankerne fra TopGear >>>HER

700 km pr. opladning og CO2 neutral produktion

EQS bliver første model, som er baseret på den nye platform, og i lighed med S-Klassen repræsenterer luksus-sedanen EQS spydspidsen af moderne, innovativ og progressiv teknologi og komfort og præsterer blandt andet en rækkevidde på helt op til 700 kilometer efter WLTP-normen.

Læs også:  Køretips til skiferien: Forbered dig til dit næste vintereventyr

EQS produceres side om side med S-Klassen på én af verdens mest moderne bilfabrikker, nemlig den nye og CO2-neutrale ‘Factory 56’ i tyske Sindelfingen.

Seks nye EQ-modeller fra Mercedes-Benz

  • EQS er første fuldelektriske model fra Mercedes-Benz i S-Klasse-segmentet. EQS kan bestilles allerede fra næste år.
  • EQS er den første model i sit segment, som er bygget på Mercedes-Benz’ nye platform for fuldelektriske biler.
  • EQE sigter direkte mod firmabilssegmentet, og ligesom SUV-udgaverne af EQS og EQE er flere modeller baseret på samme platform på vej.
  • Udviklingen forløber efter planen, og allerede nu testkøres modellerne på Test and Technology Center i tyske Immendingen.
  • Senere i år begynder produktionen af EQA, som er den fuldelektriske søsterbil til den kompakte SUV, GLA. I 2021 begynder produktionen af EQB.
Læs også:  Sikkerhedsmæssig revanche: Kinesiske elbiler byder indenfor med topkarakter

Her er en lille film hvor den danske medie stjerne og Mercedes fan Felix Smith møder den nye EQS sammen med Gorden Wagener chef designer hos Daimler group.