1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Renault løfter sløret for den nye Captur
0

Renault løfter sløret for den nye Captur

Renault løfter sløret for den nye Captur
0
0

Billeder og detaljer omkring den nye Renault Captur crossover, før dens debut på Geneve Motor Show.

Disse er de første officielle billeder af den produktionsklare udgave af Renault Captur. Bilen blev først fremvist med Captur-konceptbilen ved Geneve Motor Show i 2011, og den produktionsklare udgave vil være at finde ved Geneve igen i år.

Den nye crossover er bygget på den samme platform der danner basis for Reanult Clio og Nissan Juke. Den er 4,120mm lang, hvilket er længere end Clio, men en anelse kortere end Juke.

Captur blev designet under opsyn af Renaults designdirektør, Laurens Van den Acker og Captur beskrives af Renault som en kompakt crossover der er særdeles brugervenlig.

Designtemaer fra Clio

Med et to-farvet eksteriør som standard følger Captur designtemaerne fra den nye Clio, med store forlygter, et større emblem og svungne sider. Bagenden får Captur til at tage sig mere dynamisk ud end Juke, mens de brede skærmkasser giver et sportsligt udtryk.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Renault hævder at Captur er udviklet til at fungere som en MPV i kabinen med bunkevis af plads, høj kørestilling og et stort bagagerum. Alle modeller vil være veludstyrede med nøglefri adgang, hill start assist og parkeringssensorer som standardudstyr.

Renaults R-Link system vil være ekstraudstyr, som ved hjælp af trykfølsom teknologi styrer infotainment funktionerne, Bluetooth-systemet og lydanlægget.
Benzin og dieselmotorerne kender vi fra Clio, med den mest økonomiske model værende en dieseludgave der kun udleder 96 g/km CO2 – kun 2g/km mere end i Clio.

Captur forventes på markedet til juni.