1. Home
  2. Baggrund
  3. Skoda Octavia er Årets firmabil 2014
0

Skoda Octavia er Årets firmabil 2014

Skoda Octavia er Årets firmabil 2014
0
0

Den nye Octavia baseret på MQB-platformen har modtaget meget positiv omtale, og nu får den Årets firmabil prisen.

Det er Jyllands Posten og InBusiness, og juryen bestod af journalister, erfarne bilister og ergoterapeuter, som er eksperter i arbejdsmiljø.
Octavia fik blandt andet meget ros for sin rummelighed og rimelige prisniveau, da den kan erhverves fra 199.000 kr. med den 86 hestes 1.2 TSI motor. Beskatningsværdien starter ved 188.377 kr. med 105 heste og Ambition udstyr. Ambition udstyrsniveauet har blandt andet aircondition, varme i forsæderne, fartpilot, el-ruder for og bag, højdejusterbare forsæder, tågeforlygter samt 12V stik i bagagerummet.
Sikkerheden vægtes også højt i Årets firmabil kåringen, og her har man heller ikke kunne sætte en finger på Octavia med sine 9 airbags samt antiudskridningssystemet ESC – og det innovative multikollisionsbremse og kollisionsforberedelsesystem fra standard.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Udover de små benzinmotorer tilbyder Skoda også en 2.0 TDI CR turbodieslemotor, der med 184 heste under motorhjelmen bør være rigeligt. DSG-gearkassen kan tilkøbes for 20.000 kroner ekstra.

Skoda tilbyder også et avanceret infotainmentsystem, og hertil bl.a. et stort audioanlæg med 570 watt i udgangseffekt! Der er i hvert fald rigeligt ekstraudstyr at vælge mellem!

Udover de to års fabriksgaranti, tilbyder Skoda en tryghedsaftale på to eller tre år. Prisen starter ved 4.995 med +2 år og 100.000 km.