1. Home
  2. Baggrund
  3. Sportscar Event samler 2,6 millioner kroner ind til Børnecancerfonden
0

Sportscar Event samler 2,6 millioner kroner ind til Børnecancerfonden

Sportscar Event samler 2,6 millioner kroner ind til Børnecancerfonden
0
0

I weekenden nåede Sportscar Event til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, og der blev kørt biler til den helt store guldmedalje, og så blev der samlet penge ind til Børnecancerfonden.

Sportscar Event er fordelt over først og fremmest FDM Jyllandsringen og Sjællandsringen, og her har man mulighed for at få en tur i en superbil mod et beløb, der går ubeskåret til Børnecancerfonden. Priserne varierer lige fra 300 til 1600 kroner, så der er lidt for enhver pengepung.

Forrige weekend havde samme line-up af biler besøgt FDM Sjællandsringen et par hundrede kilometer østpå, og her blev der kørt omkring 750.000 kroner ind til Børnecancerfonden, men noget tyder på at jyderne er mere ‘gavmilde’ så at sige. Hele 1,85 millioner kroner blev der samlet ind i weekenden på FDM Jyllandsringen, og hele 2,6 millioner kroner sendes derfor direkte til Børnecancerfonden. Sidste år var beløbet på omkring to millioner danske kroner.

Af højdepunkter for dagen på Jyllandsringen kan blandt andet nævnes de få eksklusive turer i henholdsvis Bugatti Veyron, Pagani Zonda Clubsport R og en klassiker til Ferrari F40. Jason Watt kørte hele dagen i sin Ferrari 360 Modena Challenge, og så kunne en af Danmarks eneste nye Chevrolet Corvette C7 Z06’ere også testkøres, for slet ikke at tale om de tre medbragte Ferrari 458 Speciale i henholdsvis rød, rød og gul, der alle accelerer fra 0-100 km/t på lige omkring tre sekunder.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Man var som gæst garanteret et godt grin og en kanon oplevelse, også selvom man måske ikke selv prøvede nogle af de mange biler. Havde man ikke muligheden for det, havde Michelin ligeledes stillet en række sjove udfordringer op rundt omkring, der blandt andet inkluderede at køre segways på tid.

Vejret var godt: ligeledes var lyden af de mange brølende motorer, hvis sum af hestekræfter løber op i mange tusinde. Sportscar Event stiller op til Copenhagen Historic Grand Prix lørdag den 1. august i år, og også om søndagen vil man have mulighed for at købe en tur i en af de mange superbiler. Indsamlingen går her til ‘Race for Riget’. Læs meget mere på Sportscar Events hjemmeside: www.sportscarevent.dk

Foto: Frederik Bonde Nielsen og Nicolai Hald Jespen