1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Suzuki præsenterer ny og frækkere topmodel af Vitara med 140 turboheste
0

Suzuki præsenterer ny og frækkere topmodel af Vitara med 140 turboheste

Suzuki præsenterer ny og frækkere topmodel af Vitara med 140 turboheste
0
0

Det danske Suzuki Vitara modelprogram bliver i starten af 2016 udvidet. Ind kommer en mere interessant og sjov topmodel, der både har flere hypper, et nyt design og andre udstyrsdetaljer.

Suzukis nye Vitara topmodel vil hedde noget så eksotisk som Vitara Boosterjet S, bemærk S’et. Boosterjet er navnet for en ny benzinmotorserie, hvor der endelig er kommet turbo. Motoren har fire cylindrede og en volumen på 1.4 liter.

Den 140 hestes udgave har desuden et drejningsmoment på 220 Nm fra 1.500-4.000 omdr/min, hvilket gør den ganske alsidig. Tophastigheden er desuden 200 km/t og accelerationen fra 0-100 km/t tager 9,5 sekunder.

Brændstoføkonomien er iflg. Suzuki 19,2 km/l ved blandet kørsel, og det betyder den halvårlige ejerafgift bliver sølle 600 kroner.

S-udstyr er over Executive

Foruden Executive-udstyret som inkluderer LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg, så giver S-modellen også en speciel kølergrill, satinfarvede sidespejle, sortlakerede 17” alufælge og en rød detalje omkring LED-nærlygterne. Kort sagt er der gjort lidt ekstra ved eksteriøret.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Indvendigt er der læderbetrukne sæder med røde syninger samt ruskindsstof på siddefladerne. Instrumentbordet har desuden fået et nyt panel med røde ringe om ventilationsdyserne og instrumentgruppen. Herudover vil man finde et sportslæderrat, en anden gearstang og sportspedaler i aluminium.

Prisen for Suzuki Vitara Boosterjet S med sekstrins manuelt gear er 284.990 kr. og 32.000 kr. ekstra, hvis man vil have automatgear. Bemærk priserne tager hensyn til ændringen i registreringsafgiften.

Også lavere priser på nogle Suzukier

Ændringen af den danske registreringsafgift har desuden også medført lavere priser i hele Suzuki Vitara og S-Cross modelprogrammet.

S-Cross kan erhverves fra 183.500 kr., mens der er cirka 7.000 kr. er spare på den mest populære 1.6 Active, hvor prisen dermed nu er 228.000 kr.

Vitara koster fra 192.000 kr., og har man haft topmodellen Executive i sigte, så er der i alt 10.000 kr. at spare, ligesom merprisen for firehjulstræksystemet Allgrip er reduceret til 27.000 kr.