1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Fisker offentliggør Audi A5 konkurrent – Video
0

Fisker offentliggør Audi A5 konkurrent – Video

Fisker offentliggør Audi A5 konkurrent – Video
0
0

Fisker som i forvejen udvikler Karma hybrid, er nu klar med en ny sportssedan som hedder Atlantic, og vil blive offentliggjort ved New York Autoshow som går i gang i dag.

Den nye Atlantic vil blive Fiskers første masseproduceret model, og Fisker fortæller målgruppen er yngre familier som vil køre en luksuriøs og moderne bil, mens de viser de er ansvarlige for miljøet.

Ligesom Karma er Atlantic en plug-in hybrid, hvor man kan vælge mellem kun at gøre på el eller en blanding af elmotoren og benzinmotoren. Fisker Karma bruger en 2.0 liters turboladet benzinmotor, mens den nye Atlantic har en 2.0 liters turboladet firecylindret benzinmotor udviklet af BMW.
Som standard vil Fisker Atlantic være baghjulstrukken, men man vil også kunne tilvælge firehjulstræk.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Konkurrent til Audi A5 Sportback

Designet bygger videre på samme DNA som Karma-modellen, men er mere kompakt med gemte bagdøre og et sport glastag. Fisker har endnu ikke fortalt om bilens dimensioner, men siger den er på samme størrelse som Audi A5 Sportback.

Henrik Fisker udtaler:

“We are exceptionally proud of the Atlantic design prototype, and believe we have created another groundbreaking car that looks and will drive like nothing else on the road in this class,”

Fisker vil offentliggøre flere detaljer om den nye Atlantic, når vi kommer tættere på produktion af bilen.