1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford Focus RS får fem døre og 320 hk!
0

Ford Focus RS får fem døre og 320 hk!

Ford Focus RS får fem døre og 320 hk!
0
0

Vi lever i en tid, hvor motorerne bliver mindre og mindre, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at de bliver mindre kraftfulde.
Vi lever I en periode, hvor motorerne bliver mindre og mindre, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at de bliver mindre kraftfulde. Tag tilfældet med Ford, der er ved at udvikle en ny 2.3-liters 4-cylindret benzinmotor med turboladning og direkte indsprøjtning. Rygterne siger, at motoren vil være at finde i Ford Mustang inden for de næste par år, og højest sandsynligt også næste generation af Ford Focus RS.

Motoren ville som minimum yde 320 hk, og erstatte den 5-cylindrede 2.5-liters motor, som Ford lånte af Volvo til den tidligere Focus RS. Og skulle nogen bekymre sig om eventuel mangel på motorlyd, rygtes det også at Ford er ved at udstyre den kommende Focus RS med lyd eliminering og kunstig lyd til at erstatte den.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født

Det forventes ikke at Ford Focus RS vil anvende 4-hjulstræk, som det kendes fra konkurrenter som Subaru WRX eller Volkswagen Golf R, grundet systemets høje vægt same pris, men foretrækker fortsat deres RevoKnucle differentiale, der blev anvendt i den tidligere udgave af Focus RS, og på mange måder minder om systemet Renault benytter i Megane RS, samt Opels system i den kommende Astra OPC.

Eftersom vi endnu ikke har set en 3-dørs udgave af den nye Ford Focus, ventes det også at Focus RS for første gang vil være tilgængelig med 5 døre.