1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hør lyden af den nye M4
0

Hør lyden af den nye M4

Hør lyden af den nye M4
0
0

Anmeldelserne af den seneste generation af M3 og M4 er blot dage væk – BMW har sat pressen under streng NDA, men et enkelt lydklip er sluppet ud på YouTube.

Erkendt, lydklippet her er fra kabinen i den nye BMW og selvom accelerationen er imponerende er lyden mildest talt noget skuffende.

Som i andre M-modeller bliver lyden ’forstærket’ gennem bilens højtalere – her i den nye M3 lyder det kunstigere end nogensinde, med et soundtrack der mest af alt fremstår som en blanding af en forkølet Lamborghini Gallardo og et PlayStation-spil.

Det er svært at høre, hvordan lyden i den nye M3 adskiller sig fra den gængse 3.0-liters turboladede enhed og man kan frygte at uanset hvor godt den nye bil kører, vil de fleste af anmeldelserne fokusere på den manglede lyd, der traditionelt set har været et M-vartegn.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Vi er naturligvis ikke et øjeblik i tvivl om, at stod det til BMW selv, lå der stadig 8- og 10-cylindrede motorer under hjelmen på M-bilerne, men EURO6-normer og øget pres fra klimaaktivister har tvunget motorerne mindre og turboladede. Desværre.

Bedøm selv lyden her: