1. Home
  2. Bilmærker
  3. Opel
  4. Knaldtilbud: Opel Corsa fra 1.995 kr. pr. måned!

Knaldtilbud: Opel Corsa fra 1.995 kr. pr. måned!

Knaldtilbud: Opel Corsa fra 1.995 kr. pr. måned!
0
0

D.9-10 januar slår Opel dørene op til Opel FUNding, og her vil man kunne købe en Opel Corsa fra 1.995 kr. pr. måned inkl. forsikring og serviceaftale.

Udbetalingen lyder på 24.000 kroner, og det er således en yderst billig måde at blive godt kørende. Prisen inkluderer også både forsikring og en treårig serviceaftale, hvilket gør tilbuddet exceptionelt godt.

Opel Corsa byder på meget udstyr, og det er ikke alt sammen kun til ”pynt”. Kollisionsalarmen kan redde en fra uheldige sammenstød, som det bliver vist i denne video.

Berlingske og BT har bl.a. kåret Corsa som ”Årets Bedste Minibil 2015”, og her på Bilsektionen har vi også været ret glade for den sjove Corsa.

Lidt mere om Opel Corsa:

Den mindste motor er en 1.4 liters firecylindret med 75 hestekræfter og 130 Newtonmeter. Det blandede brændstofforbrug er angivet til 19,2 km/l og bilen er godkendt til Euro6.
Gearkassen er desuden en sekstrins manuel, men hvis man vælger den store 1.0 liters turbomotor med tre cylindre, 90 hk og 170 Nm mellem 1.800-3.700 omdrejninger får man også et ekstra gear – således er der seks gear. Derudover kører den mere potente motor faktisk længere på literen! Hele 23,2 km/l er den 90 hestes turbomotor angivet til.

Standardudstyret inkluderer 14” stålfælge, fjernbetjent centrallås, radio med fire højtalere, el-betjente sidespejle, el-betjente sideruder foran, multijusterbart rat og lidt andet. Vælger man udstyrsvarianten over får man yderligere 15” stålfælge, fartpilot, varme i sæder og rat, højdejusterbart førersæde, læderrat, aircondition, LED-kørelys, Radio/CD med Bluetooth, seks højtalere, nedblændeligt splitbagsæde og diverse andre nyttige ting. Prisen fra Essentia til Enjoy er blot 12.000 kroner.