1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny VW Golf BlueMotion fra 278.992 kr..
0

Ny VW Golf BlueMotion fra 278.992 kr..

Ny VW Golf BlueMotion fra 278.992 kr..
0
0

Volkswagen er nu klar med den nye version af den populære Golf BlueMotion. Brændstoføkonomien er forbedret med 15 % ift. forgængeren, hvilket sætter ny standard i klassen.

CO2-udledningen er 85 g/km, og med 31,3 km/l ved blandet kørsel er den økonomiske VW Golf BlueMotion uhyre nænsom. Det er tredje gang vi ser en BlueMotion-model, og via en række innovative løsninger er brændstofforbruget reduceret markant.

Ift. Golf 7 er 10 % mere aerodynamisk fra standard end den gamle 6’er, mens dette er yderligere optimeret i BlueMotion-modellen. Karrosseriet er ligeledes sænket 15 mm, mens kølergrillen er delvist lukket og bunden mere vindglat grundet ekstra afdækning.
Man finder også en speciel tagspoiler samt sorte plastikelementer langs sideruderne ligesom på Golf GTI. Forfra kan Golf BlueMotion-modellen yderligere kendes på BlueMotion-logoet, mens modellerne med xenon-forlygter har en blå stribe i kølergrillen.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Uhyre økonomisk dieselmaskine

Motoren er en 1,6 liters TDI-dieselmotor, og af den nye EA288-motorserie. For at opnå en bedre brændstoføkonomi er den interne friktion i motoren reduceret, mens et innovativt termostyringssystem forkorter opvarmningsfasen. Af andre ting kan nævnes en to-trins oliepumpe, cylindertryksensor, vandpumpe og vandkølet ladeluftskøler integreret i indsugningsmanifolden.

Gearkassen er en sekstrins manuel med højere udveksling. Motoren yder 110 hestekræfter og 250 Nm allerede fra 1.500 omdr/min op til 2.750 omdr/min. Accelerationstiden fra 0-100 km/t på 10,5 sekunder er ikke ringe taget den gode økonomi i betragtning. Topfarten er 200 km/t..

Golf BlueMotion er baseret på Trendline-udstyrsniveauet, men adskiller sig på eksteriøret med de nævnte detaljer og 15” alufælge.

Vi glæder os til at testkøre den nye Golf BlueMotion, som teoretisk set kan køre 1.562 km på 50 liter dieselolie.

Læs også:  Volkswagen ID.X Performance: Fremtidens elektriske sportslimousine

Tre-dørs modellen er prissat til 278.896 kr., mens man må betale yderligere 11.000 kr. for fem døre. Modellen kan allerede bestilles nu med levering i løbet af efteråret.