1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Tesla Model S koster fra 563.000 kr.!
0

Tesla Model S koster fra 563.000 kr.!

Tesla Model S koster fra 563.000 kr.!
0
0

Siden d.19. december har du helt eksklusivt haft muligheden for at møde den nye Tesla Model S på Bredgade 35 i København, og nu er priserne endelig offentliggjort.

Tesla Model S vil blive solgt i tre varianter, hvor batteriet og performance er forskellig. Derudover modtager de første 500 bestillinger en speciel Signature-model, hvis man bestiller en af modellerne med det store 85 kWh batteri.

[table “” not found /]

Produktionen af Tesla Model S starter i sommeren 2013.

Efter introduktionen af den nye Tesla Model S i Danmark har Better Place hurtigt udmeldt, at de er klar med et medlemskab til ejerne af den californiske luksus-elbil.
Dermed vil det blive lettere at oplade sin elbil på farten, da Better Place har mere end 600 ladesteder i hele Danmark, mens der yderligere er en 24/7 kundeservice.

Læs også:  Juli bød på vækst i bilsalget

Direktør hos Tesla i Skandinavien, Esben Pedersen, udtaler:

”Topmoderne elbiler som Tesla Model S kan typisk oplades hurtigere ved en ladestander. Derfor glæder det os, at Better Place har et tilbud klar, når de første danske købere modtager deres biler. Selv en elbil som Model S kan få brug for opladning på farten,”

De offentlige Better Place ladestandere lederm ed tre faster, 16A og 230V, hvilket giver en effekt på 11kW – omkring 50 kilometers kørsel per time.
Månedsprisen for Better Place abonnementet starter ved 895 kr. om måneden for 10.000 km om året(833 km om måneden).