1. Home
  2. Bilnyheder
  3. McLaren viser hyperbilen P1 – Video
0

McLaren viser hyperbilen P1 – Video

McLaren viser hyperbilen P1 – Video
0
0

McLaren giver os en forsmag på den kommende P1-hyperbil, med levende billeder fra racerbanen.

Det store slag om hyperbilerne skal snart slås. McLaren, Porsche og Ferrari brygger alle på deres respektive variant af en bil, der vil skubbe grænser for gadebiler og disses præstationer. Ikke at man for alvor vil kunne bruge kræfterne på gaden, men i det mindste kan man glæde sig over alt den teknologi som man får for sin ottecifrede betaling.

Endeløst nørderi

Indtil videre har vi kun haft en konceptbil og et pressekit på P1, men nu har vi endelig fået en video af bilen i bevægelse. Det ser godt ud indtil videre og en blå stikflamme ud af udstødningen er lige præcis den slags lækkerier der kan få tegnebogen frem fra de velbeslåede købere.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Vi får også billeder af bærbar-besiddende nørder, der ser alvorlige ud mens tal og grafer der ingen mening giver fiser rundt på skærmen. Så meget for at tage køberne seriøst. Lykkeligvis er der stadig lidt godt gammeldags nørderi fra McLaren, således at kamuflagen der skal skjule bilens linjer, rent faktisk er udgjort af silhuetter af baner, hvor McLaren har haft succes i motorsport de sidste 50 år.

tags: