1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ny Toyota C-HR hybrid-crossover præsenteres i næste uge
0

Ny Toyota C-HR hybrid-crossover præsenteres i næste uge

Ny Toyota C-HR hybrid-crossover præsenteres i næste uge
0
0

I forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz til marts står Toyota klar med hele tre nye modeller i form af to verdenspremierer og en enkelt europapremiere.

Opsigtsvækkende og dramatisk design

Toyota præsenterer nemlig den endelige udgave af crossoveren Toyota C-HR Concept. Et design af den danske bildesigner Stephan Rasmussen der vækkede opsigt på biludstillingen i Frankfurt sidste år på grund af sit meget dramatiske design. Om hybrid-crossoveren ser lige så dramatisk ud i den endelige udgave, finder vi ud af inden for en uges tid, men forhåbningerne er høje.
Selv omtaler Toyota Danmark den som havende ”et opsigtsvækkende og hidtil uset dramatisk, vovet design kombineret med en blanding af 5-dørs coupé og høj SUV”. En involverende køreoplevelse med fremragende overblik fra den høje siddeposition forventer vi altså i den nye Toyota C-HR hybrid-crossover, der bliver præsenteret i næste uge. Indtil da, kig da på billedet ovenover og forestil dig den nye C-HR.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

På biludstillingen præsenteres ligeledes den helt nye Toyota Proace som personbil eller snarere som minibus, hvorimod man tidligere har lagt mærke til den som varebil. Den får her tilnavnet Toyota Proace Verso, når den får bagsæder. Også den helt nye og ottende generation af Toyota Hilux får europapremiere på biludstillingen, og det sker med nyt design, en ny og endnu stærkere chassisramme og en ny og mere brændstofeffektiv 2.4-liters dieselmotor.

Vi følger biludstillingen i Schweiz nøje.

tags: