1. Home
  2. Bilmærker
  3. Verdenspremiere – Facelift til Golf – Flere heste til GTi

Verdenspremiere – Facelift til Golf – Flere heste til GTi

Verdenspremiere – Facelift til Golf – Flere heste til GTi
0
0

Volkswagen har givet Golf en overhaling. Den 7. generation af den tyske millionsællert har fået frisket udseendet en smule op og bliver opgradret på både motor- og elektronik.

golf_the_update-1

Men den bedste nyhed er, at topmodellen Golf GTi får flere heste. Den ikoniske GTier får en ordentlig omgang og effekten stiger til både standardversionen og GTI Performance: De for henholdsvis 10 og 15 hk mere end nu og går fra 220 hk til 230 hk i GTi og fra 230 hk til 245 hk i Performance-udgaven.

Udvendige forbedringer

Udefra er det nye at, Golf’en får andre kofangere, LED lys og så er radarsensoren flyttet fra kofangerne op i VW-logoet i kølergrillen. De vigtigste nyheder er under kølerhjelmen.

På motorfronten sker der store ting. En nye firecylindrede benzinmotoer 1,5 TSI Evo med 150 hk lanceres nu og hurtigt efter kommer en Blue Motion 1,5 TSI med 130 hk. På dieselfronten fortsætter VW med 1,6 l. og 2.0 l.-versionerne og Golf GTE beholder de nuværende 204 hk og får en rækkevidde på omtrent 300 km. Den nuværende seks-trins dobbeltkoblingsgearkasse afløses af en nu med syv trin.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

golf_the_update-2

“Discover Pro”, der er VW’s bevægelsesstyrede infotaintmentsystem, hvor man med håndbegægelser kan swipe på skærmen uden at røre. Det system kan nu fås i den faceliftede Golf. Samtidig har førerassistent-systemerne og navigationssystemet fået en betydelig opgradering, så Golf i praksis er selvkørende i køer, ligesom trailer-assist systemet gør det til en leg at bakke trailerne på genbrugspladsen. Skærmen i denne verison blibver hele 9,2”, mens der standard vil være installeret 6,5” i Golf.

golf_the_update-10

Et nyt sikkerhedssystem fås også. Systemet bringer bilen til standsning, hvis føreren ikke længere er aktiv.

Den faceliftede Golf er i Danmark omkring marts måned. Der er endnu ikke fastlagt priser og udstyrsniveau.

golf_the_update-7