1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Første billeder af den nye Audi TT
0

Første billeder af den nye Audi TT

Første billeder af den nye Audi TT
0
0

Billeder af tredje generation af Audi TT er lækket online før dens officielle premiere på Geneve Motor Show i morgen.

Disse lækkede billeder blev lagt op på et bilforum i Holland og viser angiveligt den nye Audi TT-S. Billeder viser at den nye bil ikke vil få et radikalt ændret design, men derimod en evolution af den nuværende bils styling.

Den nye TT er baseret på VW Gruppens MQB platform og har en fornyet kølergrill med større luftindtag, ændrede forlygter og en formet kølerhjelm.

De firedobbelte udstødninger, bagdiffuseren og den store spoiler set på billederne kunne være unikke for TT-S udgaven. Ifølge rygterne vil kræfterne i den mere sportslige TT komme fra en 2.0-liters, firecylindret TFSI motor kendt fra S3 med 300 hestekræfter.

Læs også:  Mercedes-AMG E 53 HYBRID 4MATIC+: Sporty og effektiv

Andre motorer i programmet er en 180-hestes 1.8-liters og 220-hestes 2.0-liters udgave af EA888 motoren, kendt fra Golf GTI.

Den teknologiske evolution sammenholdt med den udgående model forventes at være væsentlig, og den nye TT vil være lettere og mere effektiv end tidligere.

Interiøret er allerede blevet fremvist af Audi og gør sig bemærket ved at skille sig af med det separate infotainment display i midten af instrumentbrættet. I stedet er alle displays nu samlet foran føreren, hvilket skaber plads og sparer vægt.

Interiøret i den viste TT-S model er gjort i sort læder med kviltede detaljer.

TT forventes lanceret mod enden af 2014.

tags: