1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Rygte: Range Rover Sport Coupé er undervejs
0

Rygte: Range Rover Sport Coupé er undervejs

Rygte: Range Rover Sport Coupé er undervejs
0
0

Rygtet går at Land Rover er på vej med en konkurrent til BMW X6 og Mercedes GLE, som vil blive døbt Range Range Sport Coupé.

I øjeblikket ved vi ikke meget om den muligvis kommende model, men flere kilder fortæller, at den højst sandsynligt allerede har fået et konceptnavn: L560.

Det er det engelske bilmagasin AutoCar, som har fået disse rygter fortalt at interne kilder hos Land Rover organisationen. Iflg. kilderne vil den nyheden blive præsenteret til næste år.

Teknikken til Range Rover Sport Coupé ville højst sandsynligt blive hentet fra Jaguar F-Pace. Her taler vi altså både om samme chassis og affjedring, hvilket betyder den sportsligere Range Rover Sport vil byde på en letvægts aluminiumsstruktur. Størrelsesmæssigt forventes den at blive en smule mindre end BMW X6, der også er lidt mindre end Mercedes GLE coupé. Range Rover Sport Coupé vil størrelsesmæssigt befinde sig imellem Evoque (4,4 meter) og den almindelige Range Rover Sport (4,85 meter).

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Motormæssigt kan man forvente primære sekscylindrede motorer, ottecylindret benzinmotor og dieselmotorer. Der går også rygter om en elektrisk model! Der kan dog også argumenteres for, at den firecylindrede motor i F-Pace vil passe fint i Range Rover Sport coupé. Vi glæder os dog mest til SVR-topmodellen med en fuldfed 5-liters kompressor V8-enhed. I forvejen bør Range Rover Sport Coupé med letvægtsaluminiumsstrukturen få en væsentlig vægtfordel ift. både BMW X6 og Mercedes GLE, så det lover rigtig godt.

*Afbilledet øverst her i artiklen er Range Rover Evoque.