1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Toyotas firmabilsbud får fine priser

Toyotas firmabilsbud får fine priser

Toyotas firmabilsbud får fine priser
0
0

Det varer ikke længe, inden vi atter skal til at vænne os til at se Toyota Camry på vejene i Danmark – den skal konkurrere i Passat-klassen, men kommer udelukkende som sedan

I 2004 døde Camry. I hvert fald i Europa, da salget var gået helt i stå. Alternativet fra Toyota var Avensis, som har levet et stabilt og kedeligt og noget stille liv i Danmark. Det svarer nogenlunde til Avensis’ køreegenskaber.

Men er Avensis nu passé, og Camry er tilbage i Europa, og Toyota har tænkt sig at konkurrere på masser af komfortudstyr og de gode hybridmotorer, som efterhånden er blevet deres varemærke.

Prisen på Camry, der udelukkende fås med en kraftfuld 2.5-liters hybridmotor med hele 218 hestekræfter, starter fra 379.990 kr. for H2-udstyrsudgaven, der byder på en omfattende liste af standardudstyr. Firmabilsbrugere kan se frem til et beskatningsgrundlag fra 329.990 kr. – de må dog, lige som alle andre, nøjes med at få bilen som sedan. Camry laves nemlig slet ikke som stationcar.

Læs også:  Skal din sommerbil, være den nye Mercedes-AMG SL?

Hybrid, naturligvis

Hybridteknologien er Toyotas allernyeste og fjerde generation. Bilen sørger helt automatisk selv for at oplade hybridbatteriet under kørslen, hvilket gør, at kørslen i gennemsnit foregår over halvdelen af tiden på ren el. Det er med til at sikre en brændstoføkonomi på 23,8 km/l efter den nye WLTP-målemetode omregnet til NEDC2-tal.

Camry kan fås i fire forskellige udstyrsniveauer. H2-udstyrsudgaven til de 379.990 kr. byder – som det også var tilfældet med Camry i “gamle” dage – på en fin liste af standardudstyr som fx 17” alufælge, 2-zonet klimaanlæg, adaptiv fartpilot, der holder afstand til den forankørende uanset hastighed, multimediesystem med 7” touch skærm, bakkamera og DAB+ radio, nøglefri betjening samt sikkerhedspakken Toyota Safety Sense, der bl.a. indeholder vognbaneassistent med aktiv styring.

Masser af lækkerier

Ønsker man at gå all-in på udstyr, vil H4-topudgaven være det oplagte valg. Her er det især bagsædepassagererne, som bliver forkælet med 3-zonet klimaanlæg, elektrisk justerbare bagsæder og et læderbetrukket midterarmlæn på bagsædet med mulighed for at betjene klimaanlæg, multimediesystem, sædeindstilling og solgardin elektronisk på et kapacitivt touchpanel.

Læs også:  Kender du de nye parkeringsregler ?

Med et beskatningsgrundlag på 329.990 kr. for udstyrsudgaven H3, som inkluderer 18” alufælge, 8” multimedie touch skærm med integreret dansk navigation, fuld LED-lygtepakke med mere, vil den nye Camry muligvis være ganske attraktiv for mange firmabilsbrugere.

Den nye Toyota Camry introduceres i Danmark fra midten af maj, hvor det også vil være muligt at privatlease Toyotas nye hybridflagskib fra 4.395 kr. pr. måned for H3-udstyrsudgaven med 14.995 kr. i førstegangsydelse.