1. Home
  2. Baggrund
  3. Christian købte sin første Ferrari som 26-årig
0

Christian købte sin første Ferrari som 26-årig

Christian købte sin første Ferrari som 26-årig
0
0

Christian Koldt, 27 år, lever et drømmeliv omgivet af sportsvogne fra morgen til aften. Vi har besøgt ham på arbejdspladsen i Hillerød, hvor han sammen med kompagnonen Lasse Frost til daglig driver det eksklusive leasingfirma Forza Leasing A/S med otte ansatte.

Siden 2004 har Christian arbejdet i bilbranchen, hvor han startede sin karriere hos Peugeot, hvorefter han senere søgte nye udfordringer som erhvervsrådgiver hos Mercedes-Benz. I 2008 stiftede Christian sit eget firma, Carimport, hvor han importerede biler til Danmark efter kundernes ønske. I marts 2010 blev Forza Leasing opstartet i nogle lokaler på Stamholmen i Hvidovre, men i 2012 kunne Christian og Lasse glæde sig over, at omsætningen var over 40 millioner kroner!

Forza Leasing rykkede senere til Frederikssund, men som et led i forretningsudviklingen blev lokalerne udskiftet med større og mere lækre omgivelser i Hillerød. Showlokalerne er over 1.000 m2 og placeret på Frejasvej 23A. I dag har Forza Leasing A/S en portefølje af biler på 50 millioner kroner, og dette er trods Christian startede sit firma med 400.000 kr. Pengene var sat til side på en opsparing gennem flere år, men Christian var ikke i tvivl om, at de hårdt optjente penge skulle bruges på at starte et leasingfirma.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Trods finanskrisen har Forza Leasing kun oplevet vækst, og dette skyldes iflg. Christian, at de rigeste ikke har fået færre penge, og de derfor stadigvæk leaser og køber biler som før krisen. Kunderne hos Forza Leasing er også typisk den succesfulde selvstændige eller direktøren, som vil have en speciel bil.

Leasingpriserne starter dog helt ved 1.750 kr. om måneden for en VW Passat Variant, da Forza Leasing fremadrettet også vil satse på leasing af almindelige biler. Topmodellen i showlokalerne er i øjeblikket en Ferrari F430 Spider fra 2006 til 12.700 kroner om måneden, men både en Corvette Z06 og Mercedes C63 AMG Kicherer er også at finde.

Siden midten af folkeskolen har Christian vidst, at han ville være selvstændig og arbejde med finansiering af biler. Christian understreger derfor, at det er drengedrømmen som er gået i opfyldelse.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Til daglig kører Christian en Audi A8 4.2 TDI V8, men sommeren blev tilbragt i en mere sportslig bil i form af Ferrari F430 Spider med tilhørende Capristo-udstødning. Porteføljen af biler som har holdt i garagen tæller bl.a. Ferrari 360 F1 Spider, Maserati Gran Turismo, Porsche 911 Turbo, Mercedes CLS63 AMG, Audi Q7 og Audi R8. 360 F1’eren var udstyret med en Capristo level 3 udstødning, som i tomgang blev målt til 100 decibel!
Specielt sportsvognene er til tider også brugt ved velgørenhedsarrangementer, hvor børn har kunne få deres livs oplevelse.

Christians største biloplevelse var på Padborg Park, hvor han under sin ansættelse hos Mercedes fik mulighed for at køre Formel 2000. Omgangstiderne var på niveau med Jan Magnussen og andre professionelle fra DTC!

Næste års sommerbil har Christian endnu ikke valgt, men en mulig kandidat er Ferrari 458 Italia.

Læs også:  Ny generation af Mercedes-AMG GT Coupé: kraft og elegance forenes

Vi siger tak for kigget!